Kantoorinrichting Friesland

Specialist in moderne kantoorinrichting Friesland

Al ruim 20 jaar is De Jong kantoormeubilair een professionele totaalinrichter. De Jong Kantoormeubilair heeft het inzicht uw specifieke wensen om te zetten in een goed ontwerp. Onze samenwerking staat garant voor een eerlijk advies en duidelijke afspraken. In onze showroom in Dokkum krijgt u een goed beeld van de brede en actuele collectie kantoormeubilair. Een goed ingerichte ruimte motiveert en stimuleert.

Onafhankelijk dealer in kantoormeubilair

Als onafhankelijk dealer van diverse topmerken en door het verkopen van tweedehands kantoormeubilair kunnen wij elke inrichtingswens vervullen. Voor ieder budget en voor iedere ruimte hebben wij een passende oplossing. De volledige inrichting van uw kantoor, zorginstelling of school wordt afgestemd op het werkproces, de beschikbare ruimte en natuurlijk uw wensen.

Eerlijk advies, service, kwaliteit, nazorg en afspraken nakomen zijn vanzelfsprekend voor het Friese bedrijf De Jong Projectinrichters. Onze collectie hoogwaardige kantoormeubelen is met veel zorg en ervaring samengesteld. De mensen van de Jong Kantoormeubilair helpen u graag verder in de showroom of bij u op locatie.

Bel mij

Kantoorinrichting in en buiten Friesland

Uiteraard leveren wij ook complete kantoorinrichting buiten Friesland. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat u adviseren » Bekijk ons productaanbod »

Advies op maat!

Voordat u uw kantoormeubilair aanschaft geven wij u graag advies op maat. De Jong Projectinrichters denkt graag met u mee om uw kantoorinrichting zo goed mogelijk te regelen. Wij kunnen u helpen met het maken van een projectplan, moodboards en kunnen u kleuradvies geven. Maak vrijblijvend aan afspraak en één van onze medewerkers maakt graag een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.