Kerkinrichting

Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting

Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen? De Jong Projectinrichters is gespecialiseerd in het bieden van comfortabele, duurzame en esthetisch aantrekkelijke stoelen voor kerken. Wij leveren een groot assortiment aan koppelbare stoelen en kennen de uitdagingen waar u tegenaan loopt voor de juiste kerkinrichting.

Assortiment kerkstoelen

De juiste kerkinrichting is van cruciaal belang om een gastvrije en serene omgeving te creëren. Gemeenteleden en bezoekers moeten zich welkom voelen. Daarom bieden wij stoelen die niet alleen aan deze eisen voldoen, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Onze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, toepasbaar in monumentale en moderne gebouwen. Zo vindt u de uitstraling die past bij uw kerkgebouw. We bieden stoelen in verschillende maten en materialen, zodat u kunt kiezen uit verschillende kleuren, stoffen en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

In ons assortiment kerkstoelen vindt u verschillende grote merken zoals: Béta, Casala, Köhl en Keystone Collection. De verschillende opties zijn bijvoorbeeld: Stapelbaar, Bijbelvakje, met opdekje of geheel gestoffeerd. Verder hebben wij sinds kort geheel houten stoelen in ons assortiment.

Koppelingen van kerkstoelen

Wanneer u in een zaal rijopstellingen plaatst, bent u meestal verplicht om de kerkstoelen aan elkaar te koppelen. Er zijn veel verschillende soorten koppelingen, zoals de strip-, haak- en oogkoppeling of koppelingen die zijn geïntrigeerd in het frame. Deze stoelkoppeling moet te allen tijde goedgekeurd worden door de plaatselijke brandweer. Naast de verplichting van een koppeling is het natuurlijk ook voor uw veiligheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Proefplaatsing kerkstoel mogelijk

Komt u naar onze showroom om de kerkstoelen zelf uit te proberen, dan kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij proefstoelen leveren, zodat u op uw gemak kunt beoordelen hoe de stoel bevalt en of deze in de ruimte past.

Uitgelichte producten / productcategorieën

Enkele uitgelichte projecten

Kerkinrichting Baptistenkerk in Friesland

Kerkinrichting Baptistengemeente Workum

Kerkstoelen in Fontein kerk Dokkum

Kerkstoelen PKN Dokkum

Lynx kerkstoel Roden

Kerkstoelen Franciscus Parochie Roden

Jarenlange ervaring met kerkinrichting

We geloven dat het kiezen van de juiste kerkinrichting essentieel is om een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor uw gemeente. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe kerkgebouwen of het renoveren van bestaande faciliteiten, onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de perfecte stoelen die passen bij uw stijl, budget en behoeften. We kunnen op aanvraag eventueel referenties sturen.