Palmberg

Palmberg kantoormeubelen

Van receptie tot kantoorruimte overal is wel een plek voor Palmberg kantoormeubelen. Palmberg Systotec, Caldo, Palmega, Pensum of Prisma voor opbergen archief, kantoorartikelen of garderobe. Voor elk wat wils.

Palmberg kantoormeubelen voor hoge kwaliteit en een milieubewuste productie, dit is de basis voor een duurzame kantooromgeving. Kantoormeubelen voor een moderne kantoorinrichting er zijn altijd passende producten in het assortiment van Palmberg.

Brochure Palmberg meubilair

Bekijk hier de brochure PDF met impressies van het meubilair!

Palmberg Palmega

Elegant, sierlijk, prettig Design en functie voor veeleisende gebruikers!

pm_einzel_fn_900Het modulaire bureausysteem PALMEGA onderscheidt zich door de karakteristieke T-poten. Sierlijke vormen en hoogwaardige materialen veranderen uw werkplek in een representatieve leefruimte met veel uitstraling!

Individuele eisen voor verschillende taken, Palmega maakt er een harmonische eenheid van. Palmega creëert ruimte voor een nieuwe ideeën door de verbinding van elegantie en modern design. Het laat u in de toekomst stijlvol werken!

Bekijk de Palmega

Palmberg Pensum

Een bureau meubel met vele gezichten.

ps_buegel_einzel_mo_900De perfecte bouwsteen voor uw kantoor architectuur! Eén bureau, twee frames. Pensum staat op U- of op gesloten O-poten.

De twee verschillende frame uitvoeringen in moderne vormgeving en functioneel design. Harmonisch op elkaar afgestemde kleuren. Resultaat: een motiverende werkomgeving die hierdoor de motor voor uw creativiteit wordt. Vaste hoogte of hoogte-instelbaar, vier verschillende frame varianten zorgen altijd voor de juiste instelling aan de werkplek. Is uw Pensum eens te hoog of te laag? Het geniale mechanisme “Easy Push” maakt het altijd mogelijk de ideale hoogte in te stellen, zonder gereedschap.

Bekijk de Pensum

Palmberg Systo tec

Jong, open en rijk aan ideeën.

sy_rundrohr_stopfen_900Eenvoudig intelligent, intelligent eenvoudig! Van geconcentreerd individueel werk tot communicatief teamwerk of individuele oplossingen voor vergaderruimtes. Met het modulaire systeem van Systo Tec is dat maar een kleine stap. Verkrijgbaar met ronde of vierkante buispoten, met Systo Tec verbindt u uitstraling en functionaliteit. Systo-Tec straalt een goed gevoel uit en wie zich goed voelt heeft succes.

Bekijk de Systo Tec

Palmberg Caldo

Altijd open voor iets nieuws Flexibiliteit op het gehele kantoor!

cc_einzel_ne_900Met de karakteristieke C-poot van CALDO vindt u oplossingen voor ieder doeleinde. Individuele of gecombineerde werkplekken samenstellen, met CALDO creëert u een op maat gemaakte dynamische werkomgeving. Voor mensen die gemeenschappelijk succes zoeken.

Caldo C biedt u door zijn onbeperkte functionaliteit als ook een buitengewone duurzaamheid. Ontstaan door het gebruik van hoogwaardig materiaal en onderzochte kwaliteit, werk op het hoogste niveau! Creëer met het Caldo C bureausysteem voor iedere taak de juiste omgeving.

Bekijk de Caldo

Palmberg Intro tec

Stabiel, zeker, praktisch.

it_seminar_900Een betrouwbare partner in uw werkomgeving! Gestructureerde werkwijze en functionaliteit zijn de bijzondere kenmerken van het bureau programma Intro Tec. Het is daardoor de perfecte werkplek voor beginners.

Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van alleenstaande werkplek tot grote werkeilanden, Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies. Het bureau systeem beschikt over veel nuttige aanbouw- en koppelelementen voor de perfecte aanpassing aan iedere situatie.

Bekijk de Intro Tec

Palmberg Sinac

Zakelijk, solide, serieus. Ontplooiing voor uw uitdaging! Doordachte functionaliteit hoeft niet duur te zijn.

si-rundrohr-weiss-1SINAC biedt u aan de hand van de strakke constructie, betrouwbaar bureaucomfort voor het klassieke kantoorwerk. Ronde- of vierkante poot, het stabiele bureauprogramma geeft u de vrije keuze voor de vormgeving van uw werkomgeving. Door een groot aantal van aanbouw- en koppelelementen, is het met Sinac mogelijk uw eigen individuele werkplek te optimaliseren. Of het nu om een printeraanbouw, een verschuifbaar blad, of een kabelgoot gaat. Met Sinac mist u niets en het blijft net zo individueel als zijn gebruiker!

Bekijk de Sinac

Palmberg Prisma kast systemen

p2_kombi_we_900Mooi opgeborgen orde in alle dimensies! Van receptie tot directie, hiervoor staan onze kast systemen voor verschillende doeleinden ter beschikking.

Ze worden volgens uw individueel gebruik gekozen en gelijktijdig wordt uw kantoor stijlvol ingericht.

Met de serie Prisma 2, Compona en Select bieden wij u drie combinatiesystemen. Hiermee ontstaan op maat gemaakte werkeilanden en wordt uw dagelijkse organisatie eenvoudiger gemaakt! In combinatie met alle andere inrichtingsmogelijkheden van Palmberg worden onze opberg systemen de ideale partner voor perfecte orde op kantoor.

Prisma folder

Bekijk de Prisma kasten

Palmberg Compona kast systemen

cm_nb_2_900

 

 

 

 

Bekijk de Compona kasten

Palmberg Select kast systemen

se_modul_haenge_nn_900

 

 

 

 

Bekijk de Select kasten

Onze producten van Palmberg